Вибори 2019: як пройшов «День тиші» на Буковині?

30.03.2019 19:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

До поліції Буковини 30 березня у «День тиші» надійшло 18 повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом.

Всі повідомлення зареєстровані у журналі єдиного обліку.

У Кіцманському районі за фактом своєчасного не зняття з білборду агітаційних матеріалів одного з кандидатів поліцейськими складено адміністративний протокол за статтею 212-10 КУпАП.

Щодо 17 інших повідомленнь перевірки тривають, після завершення яких буде прийнято рішення згідно з чинним законодавством.

Крім цього, сьогодні, 30-го березня, виборчі дільниці відвідували представники міжнародних місій зі спостереження за виборами: ОБСЄ, CANADEM та інші, а також спостерігачі від кандидатів і політичних партій.

Під час візитів спостерігачів, а також під час перевірок несення служби керівництвом ГУНП та ВП, порушень виборчого законодавства не виявлено.

Міжвідомчий оперативний штаб та Ситуаційний центр ГУНП продовжують працювати у посиленому режимі, здійснюється цілодобовий моніторинг ситуації в області. Поліція Буковини забезпечує реагування на кожне повідомлення, пов’язане з виборами.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews