На Буковині група осіб продавали кекси з марихуаною (фото)

06.05.2020 11:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного» ринку становить 200 тисяч гривень.

Буковинці 19-ти та 25-ти років разом зі своєю 24-річною спільницею створили в одному з месенджерів Інтернет-магазин, через який збували наркотичні засоби та психотропні речовини. Також вони випікали та продавали кекси із марихуани.  

Як повідомляє повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, під час проведення санкціонованих обшуків в орендованій квартирі зловмисників правоохоронці виявили та вилучили:

речовину рослинного походження – канабіс елітних сортів, вагою майже 300 г.;

зіп-пакет з розфасованою наркотичною речовиною;

кекси, випечені з марихуани;

банківські картки, сім-картки та мобільні телефони.
 

Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить 200 тисяч гривень. Для проведення експертизи вилучене направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Із залученням силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» двох правопорушників затримали в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання обрання затриманим запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

null
Фото Нацполіція

 

null
Фото Нацполіція

 

null
Фото Нацполіція

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews