Стрілянина у Чернівецькій області: іноземець поранив двох поліцейських (фото)

10.06.2020 10:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Озброєний 36-річний громадянин іншої країни намагався пограбувати приватний будинок у Чернівецькій області.

До оперативників надійшла інформація, що на один з приватних будинків місцвого мешканця готується розбійний напад, грабіжник може бути озброєним.
 
Також було відомо, що 36-річний підозрюваний іноземець вже був засуджений до 11 років тюрми у 2010 році за розбійний напад та пограбування в Одеській області. 
 
 
 
Оперативники управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області, слідчі слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області та за силової підтримки КОРД влаштували засідку в будинку місцевого мешканця, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
null

З 9 на 10 червня, підозрюваний проник у приватний будинок через вікно підвального приміщення. Коли нападник зрозумів, що в будинку поліція, одразу намагався втекти та стріляти в сторону правооохоронців. Внаслідок перестрілки двоє спецпризначенців отримали вогнепальні поранення. Правоохоронцям довелося відкрити воогонь, абт затримати нападника. Іноземець отримав вогнепальне поранення стегна. 

null
Двох спецпризначенців з пораненнями голови та ноги, а також пораненого нападника госпіталізували, їм надається медична допомога. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.
null

null

null
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews