19-річний буковинець збив пішохода та втік з місця ДТП

17.09.2020 11:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У селищі Путила 19-річний водій автомобіля вчинив аварію, в результаті якої постраждав місцевий житель. Кермувальник втік з місця пригоди. Порушнику загрожує до трьох років обмеженням волі, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Невідома особа скоїла наїзд на 19-річного місцевого жителя, який лежав на проїжджій частині, після цього зникла в невідомому напрямку. У результаті ДТП пішохід отримав травми різного ступеня тяжкості. Постраждалого медики доправили до лікарні швидкої медичної допомоги.

 
У результаті проведених оперативно-розшукових дій правоохоронці знайшли у селищі Путила пошкоджений автомобіль «Volkswagen Transporter» та за місцем проживання відшукали його власника. Результати медичного освідування засвідчили, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.
 

За вказаним фактом слідчі Путильського відділу поліції внесли  відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews