У Чернівцях чоловік знайшов гранату біля дому

21.09.2020 08:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохоронці огородили територію виявлення небезпечного предмета і вилучили предмет, ззовні схожий гранату Ф-1.

Вчора 20 вересня, до поліції надійшло повідомлення від 43-річного чернівчанина. Чоловік повідомив, що біля гаражних воріт домогосподарства він виявив предмет у подарунковій коробці, ззовні схожий на гранату. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області. .
 
На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції та співробітники відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Чернівецькій області.
 
Правоохоронці огородили територію виявлення небезпечного предмета і вилучили предмет, ззовні схожий гранату Ф-1, яку направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
 

Також працівники поліції оглянули територію, прилеглу до домогосподарства і опитали свідків та очевидців вказаної події. 

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews