«Динамо» — «Ювентус»: як буде без Роналду?

19.10.2020 16:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Колись Мірча Луческу та Андреа Пірло перетиналися у «Брешиї». Румун починав лише закордонний етап кар’єри, а півзахисник робив перші кроки до визнання на полі в дорослому футболі. Тепер найстарший тренер в Європі і тренер-початківець перетнуться на старті групового етапу Ліги чемпіонів.

Команди у них з абсолютно різних вагових категорій, що до певної міри може нівелюватися обставинами. Кияни грали з різною якістю і частенько посередньою, але результат в новому сезоні дають стабільно хороший.

«Ювентус» ж втратив найсильнішого гравця, ще має футболістів, які не зможуть зіграти. Ну й останній матч в чемпіонаті приніс йому розчарування.

Саррі без особливого успіху будував свій футбол, Пірло лише починає будувати зовсім іншу модель гри, в першу чергу у півзахисті. Сам синьйор Андреа авторитет і легенда, та чи настільки ж він переконливий як тренер?

Через наведені аргументи експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий український журналіст Роберто Моралес зробив свій прогноз на футбол, що господарі не програють.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews