На Буковині прибув кисень

11.12.2020 10:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На сьогодні в область уже доставлено 65 десятилітрових кисневих концентраторів.

Департамент охорони здоров’я ЧОДА придбав для медичних закладів області, які надають допомогу хворим на ковід, вкрай потрібні кисневі концентратори. 
 
На сьогодні в область уже доставлено 65 десятилітрових кисневих концентраторів на суму 3900,0 тис. грн., з подвійним потоком кисню (тобто з одного кисневого концентратора зможуть одночасно отримувати кисень одразу двоє хворих). Дані кисневі концентратори розподілять між 18-ма госпітальними базами. Про це повідомляє пресслужба Департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА.
 
Принагідно інформуємо, що Департаментом охорони здоров’я Чернівецької ОДА укладено договори на придання 200 одиниць кисневих концентраторів на загальну суму 9 416,8 тис. грн., з яких вже поставлено 160 одиниць на суму 7804,0 тис. грн. та найближчим часом очікується поставка до госпітальних баз ще 40 одиниць.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews