У буковинки виявили 12 згортків метадону

17.12.2020 07:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правопорушниці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Правоохоронці вилучили у буковинки наркотичні речовини. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Правопорушниці загрожує до трьох років позбавлення волі, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Під час перевірки оперативної інформації поліцейські сектору кримінальної поліції Сокирянського відділення поліції викрили 34-річну буковинку, яка зберігала серед особистих речей наркотичні засоби. Правоохоронці провели поверхневу перевірку, під час якої жінка сама показала вміст особистих речей. Поліцейські виявили та вилучили у правопорушниці 12 поліетиленових згортків із «метадоном».

 

Усе вилучене співробітники поліції направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews