Житель Буковини зберігав у своєму гаражі понад 2 тисячі літрів контрафактного спирту

06.02.2021 08:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вилучений спирт вартує орієнтовно 588 тис. гривень.

4 лютого податкової міліціонери в рамках проведення операції «Акциз-2021» перекрили черговий канал розповсюдження контрафактної сировини (спирту) на території Чернівецької області. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області полковник податкової міліції Сергій Грамчук, пише пресслужба головного управління ДФС у Чернівецькій області.
 
В гаражному приміщенні мешканця обласного центру було виявлено пластмасові бочки вщент заповнені прозорою рідиною з різким запахом спирту в кількості понад 2 тисячі літрів, орієнтовною вартістю 588 тис. гривень. Даний спирт призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, які могли бути реалізовані на території Чернівецької області.


Загалом, податкові міліціонери Чернівецької області з початку року вилучили спирту на 3,2 млн. грн. Співробітниками податкової міліції постійно проводяться заходи, які направлені на протидію незаконному виробництву та обігу підакцизних товарів і перекриттю каналів їх контрабандного походження на внутрішній ринок України. Так з початку року з незаконного обігу вилучено спирту на суму 3,2 млн. грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews