Укрзалізниця планує запустити додаткові спецрейси до Чернівців та вивезти тих, хто застряг у "червоній зоні"

11.03.2021 09:45   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Збільшити кількість спецрейсів із "червоних" зон для тих, хто застряг там після посилення карантину, - саме так вирашили в "Укрзалізниці".

Про це розповіли в ефірі ТСН.Ранок, - пише "Молодий буковинець".

Зазначається, що 6 спецрейсів вже відбулися впродовж 8 та 9 березня. Додому приїхали майже півтисячі пасажирів. Ще кілька рейсів із Західної України планують на 13 та 14 березня. У керівництві "Укрзалізниці" кажуть, що разом із МОЗ вони ще визначатимуть нові дати спецрейсів з "червоних" регіонів.


Аби перевозити пасажирів безпечно, спецрейси будуть завантажені лише на 50%. Саме тому, аби транспортувати однакову кількість пасажирів, рейсів до "червоних" зон має бути вдвічі більше.

Відомо, що раніше "Укрзалізниця" припинила продаж квитків та пасажирське сполучення з регіонами, які опинилися у "червоній" зоні карантину.

Станом на 11 березня "червоними" в Україні залишаються поки що чотири області - Івано-Франківська, Чернівецька, Закарпатська та Житомирська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews