З'явилися нові подробиці смерті чернівчанина після вакцинації

26.03.2021 07:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
У пацієнта, за словами медика, був параліч руки і ноги, тобто,  клінічні характеристики інсульту.
 
У Чернівцях 24 березня помер провізор військового госпіталю. За попередньою інформацією, причина смерті - гострий мозковий інсульт. Журналісти "Чернівецького променя" поспілкувались із медичним директором міської лікарні №3 Володимиром Кіршенблатом і дізналися нові подробиці смерті чернівчанина. 
 
За словами лікаря Володимира Кіршенблата, чоловік з місця роботи був доставлений в приймальне відділення лікарні з діагнозом інсульт.
 
Враховуючи важкий стан пацієнта ми його моментально підняли у відділення інтенсивної терапії, де він знаходився весь час, до моменту своєї смерті. Стан хворого був важкий. Спочатку рівень свідомості сопр(патологічний стан, глибоке пригнічення свідомості зі збереженням рефлекторної діяльності у відповідь на такі подразники, як біль, різкий звук, яскраве світло (прекома, сопоро́зний стан), потім він перейшов в кому, - розповідає лікар.
 
 
Окрім того, відомо, що у померлого були супутні захворювання, такі як ожиріння, гіпертонічна хвороба тощо.
 
 У хворого був цілий ряд супутніх захворювань – це і ожиріння важкого ступеня, це і гіпертонічна хвороба третього ступеня, ішемічна хвороба серця і цукровий діабет. На жаль всі наші зусилля які тут були не дали своїх результатів і 24 березня в 07:10 ранку хворий помер,- повідомив Володимир Кіршенблат. 
У пацієнта, за словами медика, був параліч руки і ноги, тобто,  клінічні характеристики інсульту.

Також, стало відомо, що у провізора виявили коронавірусну інфекцію.  Про це у коментарі інтернет-виданню Укрінформ повідомила головна санітарна лікарка області Наталія Гопко. Як повідомила лікарка, у чоловіка була підозра на коронавірус через те, що при госпіталізації швидкий тест на антиген показав позитивний результат на COVID-19. Після його смерті секційний матеріал відправили у лабораторію для ПЛР-дослідження. Сьогодні надійшли результати, які підтвердили, що в нього був COVID-19.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews