Чернівцям потрібен комунальний автопарк, інакше важко впливати на якість перевезення приватниками, - посадовець

24.04.2021 21:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
На черговій сесії міської ради 29 квітня депутати будуть затверджувати програму розвитку пасажирського транспорту на 2021-2023 роки. Про очікування від її реалізації розповів заступник Чернівецького міського голови Ігор Крохмаль.
 
Він виділив три основних пункти:
 
1. Розвиток комунального автомобільного транспорту, забезпечення перевезень осіб з обмеженими фізичними можливостями.
2. Зменшення затрат часу та витрат пасажирів, які користуються послугами міського пасажирського транспорту.
3. Підвищення конкурентоспроможності підприємств комунальної власності Чернівецької міської територіальної громади на ринку пасажирських перевезень.
 
- У рамках програми передбачено кошти на придбання достатньої кількості сучасних автотранспортних засобів, зокрема, малого і середнього класів, - каже Ігор Крохмаль. - На виконання програми передбачено 107 302 000 гривень, де основна частина фінансування – це кошти міського бюджету та кошти КП «Чернівецьке тролейбусне управління». Місту потрібен комунальний автопарк, інакше важко впливати на якість перевезення приватними перевізниками. Сподіваюся на підтримку депутатами такого необхідного для міста рішення.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews