За добу троє буковинців покінчили життя самогубством

07.07.2021 22:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
За минулу добу на території Чернівецької області правоохронці виявили три трупи. Як відомо, люди покінчили життя самогубством.
 
Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції у Чернівецькій області. 
 
Так, 6 липня четвертої години дня в складському приміщенні неподалік від господарства по місцю проживання виявлено труп 59-річного чоловіка. Проживав він у с. Киселиці, Вижницького району. Покінчив життя чоловік самогубством - через повішання. При огляді трупа слідів насильницької смерті, окрім гематоми на шиї не виявлено. Труп направлений на судово-медичну експертизу. 

 

Того ж дня у власній квартирі по місцю проживання виявлено труп 80-річного чоловіка. Як відомо, чоловік повісився. При огляді трупа слідів насильницької смерті, окрім гематоми на шиї не виявлено. Труп направлений на судово-медичну експертизу. 
 

Також 6 липня у житловому будинку виявлено труп 61-річного чоловіка. Проживав той у  селі Ломачинці, Дністровського району. Буковинець покінчив життя самогубством через повішання. Труп також направлений на судово-медичну експертизу м. Сокиряни.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews