Чернівецький злодій пригрозив індусу зброєю і змусив перевести кошти на свій рахунок

Тепер він сидітиме у в'язниці

28.11.2021 00:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Сьогодні, 27 листопада, до поліції звернувся 20-річний громадянин Індії та повідомив, що невідомий чоловік заволодів його грошовими коштами. Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. За скоєне буковинцю загрожує до 7 років позбавлення волі.

Правоохоронці з’ясували, що ввечері в під’їзді одного із будинків обласного центру, невідомий чоловік застосувавши до потерпілого предмет схожий на пістолет, змусив іноземця перерахував кошти на інший банківський рахунок.

Читайте також

22-річний буковинець викрав у пенсіонерки майже 11 тисяч гривень
У Чернівцях молодик обікрав нетверезого чоловіка
Оперативники Кельменецького відділу поліції викрили серійного крадія
Поліцейські викрили буковинських крадіїв

Поліцейські отримали прикмети підозрюваного у вчиненні злочину та відразу розпочали його пошуки. У ході проведення першочергових розшукових заходів, правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Правопорушником виявився 30-річний чернівчанин. Поліцейські вилучили речові докази.

За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. 

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Тривають слідчі дії, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews