У лісництві на Буковині троє чоловіків без дозволу вирубували акації

28.01.2022 09:57   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У лісовому масиві села Біла правоохоронці задокументували злочин проти довкілля. За цим фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження. До поліції звернувся 22-річний працівник Драчинецького лісництва і повідомив, що під час здійснення об’їзду території виявив невідомих осіб, які здійснювали незаконну рубку дерев.

Читайте також

Головного лісничого на Буковині затримали на хабарі у 60 тисяч
На Буковині незаконно зрубали дерев на 800 тисяч гривень
Злочин проти довкілля викрила поліція на Вижниччині

На місці події слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції встановила, що троє жителів села Старі Бросківці віком від 25 до 44 років зрубували лісодеревину породи «Акація» без відповідних дозвільних документів.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань поліції за частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці зробили заміри деревини для встановлення суми завданих збитків. Незаконно зрізані дерева та бензопили працівники поліції вилучили.

Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews