"Здорові духом і тілом люди - опора суспільства": у Чернівцях відзначили спортсменів (ФОТО)

10.09.2022 07:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Сьогодні, 10 вересня, в Україні відзначатимуть День фізичної культури і спорту. З цієї нагоди влада Чернівецької області привітала буковинців, які працюють у цій сфері.  

- Спорт – це здоров’я, сила духу та джерело життя. Він виховує, гартує та робить нас сильнішими. В умовах війни буковинські тренери, спортсмени продовжують підкорювати професійні вершини, наближаючи нашу перемогу. Вітаю з Днем фізичної культури та спорту усіх прихильників здорового способу життя, - сказав начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк. 

За вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту в Україні, багаторічну плідну професійну діяльність почесними грамотами ОВА він нагородив 7 буковинців, а також вручив одну подяку.   

Також з професійним святом буковинських спортсменів привітали перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор та Чернівецький міський голова Роман Клічук. 

- Представники Буковини достойно представляють нашу країну на світовій спортивній арені в умовах війни. Багато тих, хто все життя займався спортом, сьогодні на передовій, багато спортсменів волонтерять та допомагають рятувати життя воїнів. Щоразу, коли на міжнародних змаганнях піднімають синьо-жовтий стяг, - це і є їхній внесок у нашу спільну перемогу. А ми знаємо, що зовсім скоро український прапор замайорить на всіх українських землях, - сказав Микола Гуйтор.

- Здорові духом і тілом люди завжди складали опору суспільства. Спорт дає не тільки здоров‘я, а й загартовує характер. Дякуємо не тільки за ваші особисті перемоги, а і за вклад у своїх вихованців! Попереду ще безліч вершин, які чекають на підкорення!, - сказав Роман Клічук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews