«Старлайф» у п'ятому турі двічі програли «Ді-Ді-Бао»

13.12.2017 11:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівецький чоловічий баскетбольний клуб «Старлайф» у п’ятому турі першолігового чемпіонату України вдома двічі поступився «Ді-Ді-Бао» (Кам’янець-Подільський) – 88:94 та 69:80. 

На діях наших хлопців позначилася відсутність провідного центрового легіонера Івана Полєжаєва, чий зріст – 2 м 4 см. Першого дня всю гру господарі вели в рахунку. Було, перевага сягала 20 очок. Але 4 чверть завершилася внічию – 86:86, і в овертаймі чернівчани поступилися. 

Другого дня початок був поганий. Буковинці програвали 17 очок. Погано була з передачами, у захисті слабко зіграли, бракувало допомоги під кільцем і під час проходів на кільце. Було й багато втрат. Як наголосив тренер нашої команди В’ячеслав Гавлюк, це була найгірша гра у сезоні. 

Буковинці зможуть реабілітуватися у наступних дваох виїзних матчах 16-17 грудня з "Тернополем-НТЕУ". Наразі вони посідають друге місце, мають 12 очок після 8 матчів.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews