У Чернівцях міськрада провалила виділення землі бійцям АТО з політичних міркувань, - депутат

10.07.2018 12:15   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Буковинський Новинар

Депутати Чернівецької міськради провалили виділення земельних ділянок учасникам АТО з політичних міркувань.

Про це сьогодні в ефірі передачі "Точка зору" на телеканалі ТВА повідомив депутат міськради Андрій Кавуля, пише molbuk.ua

Він вважає, що депутатська більшість виступила проти ухвалення цього рішення у зв’язку з тим що у списках бійців АТО, які перебувають у черзі за землею, є двоє депутатів міськради.

"В залі є депутати-атошники, я так розумію, це Ставчанський і Матвієнко. За моєю інформацією, їхні прізвища також були у списках на черзі за виділенням земельних ділянок. І це вже політичне замовлення, я так розумію - політичні ігри, щоб не надавати землю учасникам АТО", - повідомив Кавуля.

Він заявив, що "це політична гра, якої не повинно було бути".

"Якщо в когось є заперечення, що колега-депутат, котрий був у АТО, не має права на цю земельну ділянку, то треба про це відкрито говорити", - додав обранець.

Раніше повідомлялося, що 5 липня Чернівецька міська рада провалила ухвалення рішення, згідно з яким учасники антитерористичної операції мали отримати земельні ділянки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua