У Чернівцях відбувся фестиваль «Global Village»

31.07.2018 21:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Цими вихідними за підтримки управління молоді та спорту обласної державної адміністрації у Чернівцях відбувся фестиваль «Global Village». Організатор ходу - молодіжна організації AIESEC.

Мета фестивалю – зображення культурної різноманітності світу в «живому» інтерактивному варіанті задля розширення світогляду молоді, задля залучення представників з різноманітних країн світу до розвитку нашого міста.

«Global Village» – це фестиваль, який проводиться по всьому світу. Фестиваль вже четвертий раз проводиться у Чернівцях. Під час заходу збираються представники різних народів, різнихнаціональностей, що  дає можливість скаласти уявленнясвою країну у різних точках світу.

Чернівчани мали змогу познайомитись, поспілкуватись та поділитися досвідом з представниками Китаю, Сингапуру, Індонезії, Тайланду, Тунісу та Туреччини. Цього року вперше взяла участь Сербія. Також гості заходу змогли послухати виступи волонтерів з Китаю, Туреччини та інших країн. 

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews