«Мільйонерів» з мережі Telegram затримали чернівецькі поліцейські (Фото)

08.08.2018 21:42   Джерело: prozahid.com
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Сьомого серпня у чернівецькі поліцнйські затримали чотирьох місцевих мешканців, котрі продавали амфетамін і марихуану через мережу Інтернет за допомогою так званих закладок.

Лише на одному з електронних гаманців зловмисників правоохоронці виявили оборот грошей на суму понад 1 мільйон гривень у рік, повідомляє «Журналіст».

Поліцейські під час обшуків вилучили у зловмисників наркотики на пів мільйона гривень. Організатором протиправної схеми виявився 22-річний житель Чернівців. Він створив і адміністрував групу в Telegram, через яку реалізовував підпільний товар.

Інші троє учасників групи розкладали закладки з наркотиками у Чернівцях. Спілкування зловмисники через спеціально створений чат в Telegram.

Правоохоронці під час обшуків вилучили у порушників амфетамін, канабіс, електронні ваги із залишками порошкоподібної речовини, зіп-пакети з амфетаміном й інші речові докази.

За матеріалами http://prozahid.com 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: prozahid.com