Чи буде парковка на «Калинівському ринку» у Чернівцях?

06.10.2018 20:16   Джерело: times.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Про можливі варіанти вирішення проблеми з паркувальними місцями на «Калинівському ринку» у програмі «Суть речей» на «Радіо 10» розповів секретар Чернівецької міськради Василь Продан.

Проблема виникла через хаотичне і бездумне заставляння усіх вільних площ, які були розраховані під парковки, новими контейнерами. За часів Федорука це був серйозний бізнес для мера та директора ринку. Тож продавши усі місця за сотні тисяч доларів, тепер місць під парковки катастрофічно не вистачає.

«Найбільша проблема «Калинівського ринку» – це відсутність парковок. Так вона розвивалася із середини 90-х років до 2011 року, коли керівництво міста просто на цьому заробляло, заставляючи всі паркувальні місця віддаючи їх під контейнери. Тому що це для мера тадиректора комунального підприємства був бізнес. Вони незаконно заставляли всі  стоянки  контейнерами.

На сьогоднішній день я бачу декілька шляхів для збільшення паркувальних місць. Зокрема можна викупити землі, які знаходяться поруч з Калинівським ринком,  на мою думку, це був би хороший шлях вирішення проблеми. Також дещо змінилось русло річки Прут тож можна трохи розширитися в бік річки і там зробити паркувальні місця. Ще у нас є контейнери, де абсолютно немає торгівлі, де контейнери стоять закриті. Мені здається, що так само «Калинівський ринок» міг би викуповувати у підприємців контейнери, які на сьогоднішній день дуже дешево коштують і на тих місцях роботи паркову», – розповів секретар міськради.

За матеріалами http://times.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: times.cv.ua