Міжнародний аеропорт «Чернівці» відкриє лоукости на міжнародні напрямки

25.03.2019 07:17   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Міжнародний аеропорт «Чернівці» імені Леоніда Каденюка невдовзі зможе відкрити лоукости на міжнародні напрямки.

Про це в Чернівцях під час зустрічі з жителями міста на площі Філармонії повідомив президент України Петро Порошенко, пише molbuk.ua

Зокрема, коментуючи досягнення уряду та подальші інфраструктурні наміри української влади, президент сказав, що на чернівецьке летовище очікують зміни.

«На часі - реконструкція і модернізація аеропорту "Чернівці" імені мого друга Леоніда Каденюка. Надійшли пропозиції від лоукостерів WizzAir, Sky Up для нових міжнародних рейсів з Чернівців. І це класно, це добре. Лоукост - означає, що це ще й дешево. І це правильно. І сьогодні ми можемо скористатися безвізовим режимом і біометричним паспортом - не лише поїхати в Румунію, а їхати набагато дальше», - сказав Петро Порошенко.

Водночас, за словами глави держави, наразі розглядається можливість базування транспортної авіакомпанії Vulcanair у чернівецькому аеропорту. 

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua