Як буковинці можуть використати напій «Соса-Соla»?

19.05.2019 21:18   Джерело: 0372.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

«Соса-Соla» — один із найпопулярніших у світі безалкогольних напоїв, але, крім цього, має безліч несподіваних застосувань. 

Сайт https://www.0372.ua підготував 10 незвичайних застосувань цього напою:

Добриво

«Соса-Соla» покращує якість компосту, на якому вирощують овочі, фрукти та квіти. Достатньо однієї банки на купку компосту.

Видалення іржі

Якщо ви не можете відкрутити іржавий болт - полийте його «колою». Вона почне роз'їдати іржу і через якийсь час болт стане податливим.

Розморожування скла

Якщо ви живете в холодних широтах, то знаєте, як складно і болісно видаляти лід з лобового скла машини. Але якщо полити скло колою, вона відтане майже миттєво. Тільки не забудьте помити його, а то буде липким.

Завивка волосся

 
 
 

Напевно, ви думаєте, що ми порадимо завивати волосся, обернувши їх навколо банки з колою? А ось і ні! Просто промийте волосся колою, через кілька хвилин змийте водою — і воно буде витися.

Зволоження

Для догляду за шкірою більшість людей купують дорогі косметичні засоби або йдуть в салон краси. Але якщо змішати колу з будь-яким зволожувачем і нанести на шкіру, вона буде чистою і гладкою.

Акумулятор

Старий автомобільний акумулятор дратує не менше купою проржавілих болтів, але ця проблема вирішується аналогічно. Налийте на акумулятор трохи «коли», щоб видалити іржу і повернути його до життя.

Чистка басейну

Не треба наймати спеціальних робочих: просто влийте в басейн 2 літри «коли» і дайте насосу відкачати її. Тепер вода буде чистою!

Ретро-фотографії

В наш час надрукувати ретро-фотографію практично нереально. Але можна взяти звичайну фотку, вимочити її в мисці з колою і висушити. Висохши, ваша фотка виглядатиме як ретро-знімок.

Видалення жуйки

Якщо у вас в волоссі раптом заплутається жуйка, не поспішайте вирізати пасмо ножицями. Візьміть банку «коли» і полийте жуйку. Після цього її буде дуже легко зняти.

Освітлення волосся

Якщо ви пофарбували волосся і воно вийшло занадто темним, не турбуйтеся. Просто полийте його колою і фарба миттєво освітлиться.

За матеріалами https://www.0372.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 0372.ua  





TBA

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день

Вверх
Вниз