Михайло Павлюк відзначив працівників чернівецького ТДВ «Трембіта»

04.06.2019 08:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Третього червня в.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк відвідав товариство з додатковою відповідальністю «Трембіта».

«Вчора був День працівників місцевої промисловості, на цьому тижні – День працівників легкої промисловості. Хочу висловити вдячність керівниці підприємства та всьому колективу за вашу працю, адже «Трембіта» - стратегічно важливе для області підприємство. Прикметно, що за обсягом реалізації продукції на експорт ви займаєте 2 місце в області, і це 13 млн. доларів. Це хороший показник, який демонструє, що ви маєте додану вартість. Це відчутно для економіки та всієї України», - звернувся до працівників підприємства Михайло Павлюк.

«Серед здобутків підприємства - і серйозні міжнародні контакти, і таке партнерство, незважаючи на складний період в нашій країні, повинно розвиватись та налагоджуватись, - наголосив в. о. голови ОДА. – Не менш важливим є «інвестиція у людей»: ваші працівники мають робочі місця, нормальні умови праці, працюють на сучасному обладнанні».

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня працівників легкої промисловості Почесною відзнакою «На славу Буковини» Михайло Павлюк нагородив керівницю ТДВ «Трембіта» Станкевич Стелу Омелянівну.

Ювілейними відзнаками ОДА «100 років Буковинському Віче» Михайло Павлюк нагородив старшого майстра ТДВ «Трембіта» Ганну Коржевську, головного конструктора Світлану Пламаду, головного технолога Ольгу Циганчук.

Почесними грамотами ОДА в.о. голови ОДА відзначив старших майстрів «Трембіти» - Ларису Данькіну та Тамару Онуфрійчук, подяками облдержадміністрації – начальника виробництва Ніну Кушнір та начальника відділу технічного контролю ТДВ «Трембіта» Ларису Леонтюк.

Довідково. Сьогодні ТДВ «Трембіта» – це сучасне потужне швейне виробництво, що виготовляє близько 400 тисяч швейних виробів за рік. Підприємство успішно співпрацює з відомими брендами – Armand Thiery, Scherrer, Mario Dessuti, Celio, Gianni Ferrucci, Galeries Lafaytte, Burton, Villa Vasari, Prado, Benetton, Fellini та іншими.

Продукція ТДВ «Трембіта» відповідає міжнародним і європейським стандартам якості, реалізується через власну мережу фірмових магазинів в Україні (м. Чернівці, м. Київ, м. Дніпро) та експортується замовникам за кордон (до Італії, Австрії, Німеччини, Нідерландів, Румунії та інших країн).

За матеріалами ЧОДА.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews