Стріляли по ногах, - постраждалий хлопець з Путильщини розповів подробиці

06.06.2019 12:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
В селі Шепоті Путильського району, близько 19 години, сталася стрілянина.
 
Група молодиків побила місцевого 19-річного хлопця за те, що він зробив їм зауваження. Як розповів кореспонденту promin.cv.ua постраждалий, хлопці їхали на військовій гусеничній техніці та стріляли у різні боки:
 
"Вчора, біля 19, я вийшов з дому і побачив, що на гусеничній техніці їдуть на скаженій швидкості, не знаю, скільки там точно було молодиків. Вони були озброєні і стріляли у різні боки. 
 
Я пішов у село, аби дізнатися, що це було, по дорозі зустрів їх, і запитав, хто вони такі, і що дозволяє їм стріляти посеред дня".
 
Як розповів хлопець, на запитання йому агресивно відповіли та почали бити. Утрьох хлопці гамселили постраждалого, а потім один дістав з кобури пістолет та почав стріляти: спершу у повітря, а потім у ноги.
 
Зараз хлопець перебуває у Путильській районній лікарні. У нього гематоми, розбита голова та забої ребер. Детальніша інформація згодом.
 
За матеріалами promin.cv.ua
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews