Квітень для буковинців буде критичним, - голова Чернівецької ОДА

27.03.2020 10:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сергій Осачук звернувся до буковинців з проханням дотримуватися карантину.

Про це у прямому ефірі у Facebook повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук, пише molbuk.ua.

Він звернувся до жителів Буковини, закликавши їх до свідомої самодисципліни та соціальної громадянської відповідальності у період надзвичайної ситуації в регіоні.


"Звертаюся до всіх вас, дорогі буковинці, що попри те, що в наступні дні погода обіцяє бути гарною, наступні тижні також є для нас великим викликом для нашої свідомої самодисципліни, соціальної громадянської відповідальності. Якби важко вам не було залишатися вдома, спробуйте побороти цю трудність і залишитися ще", – сказав Осачук.

"Ви пригадуєте, що спочатку розповідали про інкубаційний період 14 днів, потім ми отримували відомості з-за кордону про те, що інкубаційний період цієї інфекції може бути до 30 днів. Тому з моменту, коли припинився такий масовий потік повернення наших людей з-за кордону, ми повинні вираховувати наступні тижні і розуміти, що квітень буде для нас ще критичним місяцем. Тому не потрібно збивати градус нашої пильності. Потрібно сурово дотримуватись усіх карантинних обмежень. Залишайтесь, будь ласка, вдома, бережіть себе, і пам’ятайте, що ці прості речі можуть зберегти наше з вами здоров’я та життя", – повідомив Сергій Осачук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews