На Буковині під час карантину працюють 33 дошкільні заклади

14.08.2020 12:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області спільно з представниками управління освіти перевірили дитячі садочки щодо організації протиепідемічних заходів у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.

Станом на 12 серпня в області працюють 33 заклади дошкільної освіти:

- смт Кострижівка Заставнівського району;

- сіл Чудей, Їжівці Сторожинецького району;

- смт Глибока, с. Черепківка, 3 дошкільні підрозділи НВК сіл Червона Діброва, Михайлівка, Новий Вовчинець Глибоцького району;

- сіл Молодія, Луковиця, Чагор (Чагорська ОТГ) Глибоцького району;

- сіл Остриця, Прут, Буда, Магала, Рідківці Магальської ОТГ Новоселицького району;

- 3 заклади в м. Новодністровськ Новодністровської ОТГ Сокирянського району;

- с. Клішківці Хотинського району;

- м. Чернівці №№ 2, 9, 10, 30, 41,44, 19, 20, 24, 25, 46, НВК "Берегиня".

Крім того, спеціалісти Головного управління спільно з представниками органів управління освіти обстежили ще 11 дошкільних закладів області щодо можливості роботи в умовах карантинних обмежень. Це заклади дошкільної освіти с. Веренчанка Заставнівського району, Неполоківської ОТГ (смт Неполоківці, сіл Оршівці, Берегомет), с. Великий Кучурів (два заклади дошкільної освіти) Сторожинецького району, Волоківської ОТГ Глибоцького району (сіл Волока, Валя Кузьмина, Грушівка), сіл Вашківці та Шишківці Сокирянського району.

За попередньою інформацією, на Вижниччині, Герцаївщині, Кельменеччині, Путильщині відновлення роботи дошкільних установ заплановано у вересні 2020 року, - повідомили в пресслужбі Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews