З понеділка до школи: Чернівці вийшли з червоної зони карантину

19.09.2020 07:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вижницький, Глибоцький, Заставнівський, Кіцманський, Новоселицький та Сторожинецький райони також вийшли з "червоної" зони.

Місто Чернівці перейшли до "помаранчевої" зони карантину. Також Вижницький, Глибоцький, Заставнівський, Кіцманський, Новоселицький та Сторожинецький райони Чернівецької області ввійшли до "помаранчевої" зони карантинних обмежень. Про це повідомив міністр кабінету міністрів Олег Немчінов.
 
Герцаївський та Кельменецький райони залишились у "червоній" зоні.
 
Місто Новодністровськ, Путильський, Сокирянський та Хотинський райони Чернівецької області потрапили до "жовтої" зони карантину.
 
З 00 годин 00 хвилин 21 вересня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.
 
З понеділка наші діти підуть до шкіл та садочків. Дав доручення управлінню освіту організувати усі необхідні заходи для повноцінного початку навчального процесу. Особливо це стосується харчування та дотримання усіх протиепідемічних норм. Це спільна перемога місцевого самоврядування та усієї чернівецької громади. Це означає, що в Києві нас почули, - зазначив секретар міськради Василь Продан.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews