У Чернівцях родичам доведеться обходити хворих на COVID у реанімації

05.03.2021 11:45   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Через таке велике навантаження на медпрацівників, у області хочуть дозволити людям виходжувати своїх рідних хворих на коронавірус.

У лікарнях Буковини дозволять доглядати за рідними, які хворіють на коронавірус. Таким кроком хочуть зменшити навантаження медпрацівникам, які на передовій боротьби з пандемією. Про це розповіла заступниця голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак. 
 
Якщо є такі родичі, які бажають наглядати за своїми рідними людьми, які знаходяться в реанімаційних відділеннях і поруч з цим наглядати за сторонніми пацієнтами. Ми готові їм запропонувати на волонтерських засадах приймати участь, - повідомила Наталія Гусак.
 
Також заступниця голови облдержадміністрації додала, що будуть певні умови, дотримуючись яких, будуть допускати родичів до хворих. Зокрема, засоби індивідуального захисту, куплені за власний рахунок, - пише promin.cv.ua.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews