Павло Дворський: «Робіть щеплення, і зустрінемося на концертах»

16.03.2021 09:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Відомі музиканти, фотографи та журналісти – у Чернівецькій області триває вакцинація знаних буковинців від COVID-19. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької облдержадміністрації.

Так, 15 березня щеплення отримали народний артист України Павло Дворський, музикант Саша Буль (Олександр Буліч), фотографи Максим Козменко і Василь Салига, журналісти Галина Олійник, Юрій Чорней, Володимир Бобер, Петро Кобевко, пластун Андрій Федоренко, перекладачка Ірина Гнатковська та інші.

Як зазначив Олександр Буліч, процес імунізації – максимально швидкий, безболісний та комфортний, а лікарі усміхнені й приязні.

– Знаю, що дехто має певні застереження щодо щеплень, підкріплені інколи релігійними догмами або інформацією з Інтернету. Але так склалося життя, що поки людство не вигадало оптимальнішого способу боротьби з пандеміями, ніж вакцинація. Крім того, можна не лише захворіти, а й бути носієм недуги та завдати шкоди іншим. Тому вважаю, що імунізуватися чи ні – не може бути лише чиєюсь індивідуальною забаганкою, тут треба діяти в інтересах колективу, – пояснив своє рішення зробити щеплення музикант.

Вдячний лікарям за роботу і співак Павло Дворський. Каже, що вакцинацію на Буковині організували справді по-європейськи.

– Робіть щеплення і будьте здоровими, аби ми могли зустрічатися на концертах, – зазначив виконавець.

Нагадаємо, буковинців щеплюють від коронавірусу препаратом Covishield, який розробив британсько-шведський фармацевтичний концерн Oxford/AstraZeneca. Виробляють вакцину у Індії.

null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews