Відновлюють три ділянки шляху державного значення Н-10 «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига»

12.06.2021 07:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Одразу три ділянки шляху державного значення Н-10 «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига» відновлюють у рамках програми «Велике будівництво». Поточний середній ремонт виконують на 9 кілометрах. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Чернівецької області.

Так, на відрізку від обходу Чернівців (першої черги) до села Бояни вже влаштували вирівнювальний шар асфальтобетонного покриття, підрядник укріплює узбіччя та робить з’їзди.

– Тут ми проводили також роботи із влаштування органно-мінеральної суміші, нижнього шару покриття, це те , що вже завершено. У планах ще застелити верхній шар ШМА-15, – пояснив представник технагляду Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Андрій Баяк.

На другій ділянці дорожня техніка вже дісталася до села Бояни. Тут відфрезерували старе асфальтне полотно і почали роботи із регенерації дорожнього покриття методом холодного ресайклінгу.

На частині шляху у межах Припруття відфрезерували старе покриття, яке було рясно вкрите тріщинами та колійністю.

– Щоб автомобілістам було легше проїжджати ці відрізки, вирівняли горби, нерівності, – каже Андрій Баяк.

На ділянках, які ремонтують, організували реверсний рух. Водіям також радять об’їжджати ці складні відрізки через Маршинецький міст, населені пункти Рідківці та Топорівці.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews