У тревел-шоу «Світами за скарбами» взяли участь буковинки Тетяна і Юля Боднар

04.03.2018 22:43   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Третього березня відбулася прем’єр тревел-шоу «Світами за скарбами». Участь у шоу взяли буковинки - мама і донька Тетяна і Юля Боднар.

Мамі Тетяні Боднар - 40 років, доньці Юлі – 20. Вони виглядають, як подружки, але коли справа доходить до вирішення важливих питань – остаточне слово завжди за мамою. Вона – головна рушійна сила у сім’ї. За професією Тетяна фельдшер швидкої допомоги, але більшу частину життя була на заробітках за кордоном – нянею. Донька Юля вчиться на журналістиці. 20-річна дівчина не приховує, що часом мама занадто багато бере на себе, але безмежно любить її та поважає авторитетну точку зору.

Буковинки виконували індивідуальний квест, аби знайти свій шматок мапи. Вони зустрілися з відомим кулінаром Ектором Хіменесем-Браво, який дав їм завдання приготувати рибу під соусом. 

Юля зізналася, що ніколи не чистила рибу і взагалі не готувала. Тому завдання для неї було непростим. Але впоратися їй допомагала мама. Своє завдання буковинки виконали 7-ми і, таким чином, пройшли далі у шоу. 

За матеріалами http://acc.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua