Головою Хотинські районної «Батьківщини» став Анатолій Банар

27.03.2018 08:43   Джерело: buknews
Опубліковано : Буковинський Новинар

У суботу, 24 березня, відбулася звітно-виборна конференція Хотинської районної парторганізації ВО «Батьківщина». Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії, роботу хотинських партійців за попередній рік конференція оцінила позитивно, - пише buknews.

У роботі конференції взяв участь голова обласної парторганізації Іван Мунтян. Він привітав партійців і націлив їх на майбутні перемоги, які є цілком очікуваними, адже підтверджуються попередньою активною діяльністю і нинішнім високим рейтингом партії.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

«За свіжими соціологічними даними, серед політичних партій найвищі рейтинги у ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко, а серед українських політиків – у самої Юлії Володимирівни, - сказав Іван Мунтян. – Згідно з опитуванням Київського міжнародного інституту соціології, результати якого оприлюднені цього понеділка, якби вибори президента відбулися наприкінці лютого, то в першому турі найбільше голосів отримала би лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко (24,6% від тих, хто визначився і піде на вибори). Нинішній президент Петро Порошенко опинився би лише на 4 місці.  Лідирує «Батьківщина» і в партійному рейтингу. Серед тих, хто визначився і піде на вибори, за партію «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» проголосували б 22,5% виборців».

Іван Мунтян побажав однопартійцям плідної роботи на благо краю й України.

Конференція обрала керівництво райпарторганізації: головою Хотинської «Батьківщини» знову став Анатолій Банар, обране також бюро районної «Батьківщини» і контрольно-ревізійна комісія.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews