Депутати «Слуги народу» з Чернівців можуть долучитися до боротьби з уявними колаборантами (ТЕКСТ ЗАЯВИ)

21.01.2022 18:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

За інсайдерською інформацією телеграм-каналу WASH фракціям «Слуг народу» у місцевих радах розіслали "чорновик" звернення до СБУ, Генпрукоратури, МВС та Державного бюро розслідувань України стосовно "боротьби з коллаборантами". 

«Ми, депутати… вимагаємо посилити боротьбу з колаборантами та зрадниками державних інтересів, які з 2014 року вели торгівлю з окупантами й терористами, а сьогодні намагаються дестабілізувати ситуацію всередині країни шляхом різного роду провокацій.

Вони розколюють українську націю – і це в той час, коли українці мають об'єднатися перед загрозою російської агресії.

Найганебніше те, що вони прикривають свої злочини патріотичними гаслами, щоб уникнути відповідальності перед законом і суспільством.

У той час, коли на сході гинули тисячі українців, представники владної верхівки дбали лише про власне збагачення , обкрадаючи українське військо, торгуючи з агресором, співпрацюючи з терористами «ЛДНР» і сприяючи їхній діяльності.

Гучна «вугільна змова» колишніх українських високопосадовців із російськими посіпаками та сепаратистами – ніщо інше, як державна зрада та пряма підривна діяльність проти України.

Держава повинна дати категоричну відсіч усім, хто працює всупереч її інтересам. Вимагаємо від центральної влади та правоохоронних органів покласти цьому край та за всією строгістю закону покарати зрадників державних інтересів.

Допоки існує загроза військової агресії, у тилу не може бути російських колаборантів"!

Хто конкретно стане "агентом" - поки не розголошується.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews