В яких школах Чернівецької області буде дистанційне навчання

15.08.2024 14:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

З початку навчального року школи Чернівецької області не зможуть використовувати перші поверхи як укриття. Через це у трьох закладах буде дистанційне навчання, а у, попередньо, 85 — змішане.

Про це Суспільному повідомила директорка департаменту освіти Чернівецької ОВА Оксана Сакрієр.

З 2 вересня у Чернівецькій області дистанційна форма навчання буде у трьох школах:

Старожадівський ліцей Сторожинецької громади (продовжується будівництво укриття, перейдуть на змішане навчання у жовтні);

Сторожинецька гімназія №2 Сторожинецької громади (немає можливості облаштувати укриття, шукають шляхи вирішення проблеми);

Кам’янський ліцей Кам’янецької громади (немає можливості облаштувати укриття, шукають шляхи вирішення проблеми).

Очне навчання буде у 249 школах області, а змішане, попередньо, у 85. Наразі проводять поточні ремонти, облаштовують укриття та укладають договори з приватними підприємствами щодо використання укриттів.

У 17 школах Чернівців навчання відбуватиметься в змішаній формі, в решті – очно. Дистанційного навчання не планують у жодному закладі. Про це повідомили в міському управлінні освіти у відповідь на запит Суспільного.

Загалом у Чернівецькій громаді є 45 шкіл. За змішаною формою навчання відбуватиметься у школах, де переважно недостатньо місць в укриттях. Йдеться про ліцеї №№3, 6, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 19, 20, 21, 22, а також про гімназії №№ 5, 17, 18, 19, 20.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews