У Чернівцях через два тижні перший приватний перевізник отримає валідатори

16.08.2024 10:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Через два тижні у Чернівцях першому приватному перевізнику передадуть валідатори для безготівкової оплати проїзду. Це ТОВ "Діліжанс", який обслуговує автобусний маршрут №39. Компанія – одна з 13 приватних перевізників, які уклали договір на встановлення валідаторів.

Про це повідомили у пресцентрі оператора безготівкового проїзду у Чернівцях, підприємства IQ Ticket, пише Суспільне.

ТОВ "Діліжанс" – перший приватний перевізник, який передав банківське ID для роботи валідаторів, щоб забезпечити оплату проїзду банківськими картками. Обладнання він отримає за два тижні. Водночас валідатори зможуть змонтувати в автобусі, коли перевізник надасть доступ до транспорту.


Ще 12 перевізників, які погодилися встановити валідатори, наразі не уклали договори з банком. Це затримує налаштування програмного забезпечення, повідомили у пресцентрі.

"Коли вони укладуть договори еквайрингу з банком, тоді ми зможемо почати встановлення. Саме від договору між перевізниками й банком залежить швидкість монтажу. Перевізники мають допустити наших технічних спеціалістів до огляду автобусів, щоб перевірити справність електрики та підготувати схеми до встановлення валідаторів. Також мають вивести дріт до місця встановлення валідатора та забезпечити це місце", – повідомили у пресцентрі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews