На Буковині брат зарізав брата. Вбивцю затримали

16.08.2024 10:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Буковині чоловік зарізав свого брата та втік з місця пригоди. Правоохоронці затримали підозрюваного, повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Поліцейські встановили, що учора 15 серпня між двома братами, 32 і 30-річним жителями с. Борівці раптово виникла суперечка. Відтак, у результаті конфлікту старший із чоловіків завдав молодшому декілька ударів ножем і втік з місця інциденту на автомобілі. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці події.


Поліцейські встановили особу порушника і затримали його в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.


Співробітники поліції вилучили з помешкання речові докази. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Відомості про кримінальне правопорушення слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину. Також правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу – тримання під вартою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews