У Чернівцях затримали крадія кабелю «Укртелекому»

14.06.2019 13:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Задля легкої наживи зловмисники у Чернівцях зрізали 120 метрів кабелю.

Довести до кінця заплановане чоловікам перешкодили співробітники наряду реагування Управління поліції охорони, - повідомляє прес-служба відомства.

Відомо, що близько першої години ночі на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Чернівецькій області надійшло повідомлення від чергового диспетчера ПАТ «Укртелеком» про те, що на вулиці Корсунській в м.Чернівці пропав зв`язок з лінією «Укртелеком».

Прибувши за вказаною адресою наряд реагування поліції охорони виявив трьох чоловіків. Вони тримали біля себе зрізану бухту телефонного кабелю довжиною приблизно 120 метрів і кусачки.

На місці події затримали двох зловмисників 2000-го та один 1999-го років народження. Ними виявились жителі міста Чернівці, без постійного місця роботи. Зловмисники пояснили, що здійснили крадіжку через скрутне фінансове становище.

Затриманих передано слідчо-оперативній групі Шевченківського відділу поліції. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

null
Фото Поліція охорони



 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews