У Чернівцях відкрили хаб, де військові можуть безплатно переночувати

05.01.2024 18:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях відкрили хаб, де військові можуть безплатно залишатись на ночівлю, поки проходять ВЛК чи обстеження в місцевих лікарнях. У хабі можуть ночувати бійці з інших міст або областей.

Про це розповів Суспільному виконувач обов'язків голови громадської організації "Тактична група 4.5.0" Богдан Колісніченко.

Хаб облаштували у приміщенні колишньої майстерні. У приміщенні облаштували 10 ліжок та пічне опалення. Також роблять мінікухню з мікрохвильовкою.

Будівельні матеріали для ремонту надали меценати. Вони купили пральну машину, душову кабіну та засоби гігієни. Наразі ванну та кухню облаштовують.

"Зараз, на жаль, є багато ветеранів або тих, хто проходить лікування і чекають на висновок ВЛК. Їм немає де переночувати: вони або ще не прив'язані до якоїсь лікарні, або вже мають рушати додому. Вони тут можуть жити безплатно, чекати на результати ВЛК або на аналізи", – каже членкиня організації Наталія Чобану.

Хаб працює з 19:00 до 8:00. Щоб отримати послуги ночівлі, слід зателефонувати за номерами: 099 350 39 56 або 098 345 03 97. Також людина має мати військовий квиток та документи, які підтверджують її особу.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews