Сьогодні у Чернівцях розірвали угоду з перевізником на маршруті №10

12.03.2018 17:05   Джерело: АСС
Опубліковано : Буковинський Новинар

Жителі району "Калічанка" сьогодні не могли доїхати на роботу, адже з новим перевізником, який останні декілька місяців обслуговував маршрут №10, міська рада розірвала договір про співпрацю, - пише АСС.

Про це на сьогоднішній позачерговій сесії заявив депутат міськради Володимир Бешлей. 

Чому так сталося пояснив заступник міського голови, Володимир Середюк. За його словами, перевізник сам заявив, що цей маршрут є збитковим.

Чиновник стверджує, що наразі ведуться переговори, шукають різні варіанти, щоб цей маршрут став рентабельним. Вихід Володимир Середюк бачить у тому, щоб включити маршрут №10 і 10А  у пакет з іншим, більш популярним напрямком.

А поки перевізнику намагалися створити "тепличні умови", як нікому, але він сам відмовляється дотримуватися договору. Зараз на 10А працює одна машина, на 10-му - дві. Домовляються з "Багірою", які раніше обслуговували цей маршрут, аби вони на кожен напрямок і на 10 і на 10А направили по дві машини до того часу, поки не придумають, як добитися рентабельності цього маршруту.  Читати ще: Впливовий АССпект: Хто і як контролюватиме перевізників у Чернівцях?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: АСС