Смертельна ДТП на Буковині: нетверезий водій автівки наїхав на скутер (Фото)

10.04.2018 18:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Вночі на 10 квітня у селі Коритне Вижницького району сталася смертельна аварія. Внаслідок ДТП двох потерпілих у важкому стані одразу госпіталізували – один з них помер у місцевій медичній установі.

29-річний водій автомобіля «Мерседес Бенц» не впорався з керуванням та зіткнувся зі скутером, який рухався назустріч. Внаслідок удару постраждали мешканці села: водій та пасажир скутера віком близько 30-ти років.
 
У буковинців лікарі діагностували відкриті черепно-мозкові травми та численні політравми тулуба. На даний час один із чоловіків перебуває без свідомості. Інший буковинець помер у реанімаційному відділенні, попри всі спроби медиків врятувати йому життя.
 
Медичне освідчення водія іномарки на стан алкогольного сп’яніння показало, що чоловік керував транспортним засобом у нетверезому стані. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. На даний час триває досудове розслідування.
 
За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.
null
Фото відділу комунікації поліції Чернівецької області

null
Фото відділу комунікації поліції Чернівецької області

null
Фото відділу комунікації поліції Чернівецької області
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews