Із кастингу - у наручники: чернівецькі патрульні вгамували чоловіка (Відео)

26.05.2018 23:13   Джерело: bukpravda.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька
Чернівецькі поліцейські вивели в наручниках агресивного чоловіка з кастингу популярного телешоу.  Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на керівника патрульної поліції Чернівецької області Артура Шкроба.
 
Він повідомив, що 19 травня приблизно об 11:14 екіпаж поліції отримав виклик за адресою вулиця Толстого, 16-А, де відбувався кастинг одного з популярних телепроектів. Правоохоронці серед натовпу людей помітили агресивного «активіста А.». За словами Шкроба, чоловік «поводив себе агресивно, навіть зухвало»: палив цигарку та лаявся в присутності поліцейських і чернівчан, тоді одразу ж був попереджений про негайне припинення таких дій. Проте, громадянин, маючи за плечима досвід і неабияке бажання вчити поліцейських, на законні вимоги припинити правопорушення не реагував.

Згодом зловмисник спробував тікати від поліцейських та підбурював натовп проти них, але і тут його спіткала невдача. Чоловіка затримали, доставили до відділку поліції, де склали протокол.
«Впевнений, що за злісну непокору поліцейським активіст А. понесе відповідальність!», - повідомив керівник поліції.
За матеріаламиhttp://bukpravda.cv.ua 

<div

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: bukpravda.cv.ua