«Митний експеримент»: Чернівецька область отримала кошти на ремонт доріг

16.04.2018 20:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівецька область вперше у 2018 році отримала кошти на ремонт доріг відповідно до «Митного експерименту».

Як повідомили в Департаменті фінансів облдержадміністрації, на виконання вимог Бюджетного кодексу України та постанови Кабміну «Про проведення експерименту з фінансового забезпечення здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування в усіх областях та м.Київ, а також дорожньої інфраструктури у м. Київ» від 16.09.2015 № 726 (з врахуванням змін), органами Державної казначейської служби в області 12.04.2018 до спеціального фонду обласного бюджету внаслідок перевиконання Чернівецькою митницею індикативних показників за січень 2018 року перераховано 11,1 млн.грн. надпланових надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів на території Чернівецької області.

Проте, індикативні показники, встановлені на лютий та березень цього року, Чернівецькою митницею не виконані на 36,1 млн.грн. та 69,9 млн.грн. відповідно. Отже додаткових коштів на ремонт доріг за цей період область не отримає.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews