На Буковині засудили горе-матір, через яку дворічна дитина потонула в колодязі

16.07.2018 17:15   Джерело: Буковина online
Опубліковано : Буковинський Новинар

На Буковині засудили горе-матір, через яку 2-річна дитина потонула в колодязі. 

На Буковині суд визнав винною мешканку села Бобівці Сторожинецького району, яка не виконувала батьківські обов’язки, і в результаті загинула малолітня дитина.

Зазначимо, в жовтні минулого року в колодязі приватного господарства виявили тіло 2-річної дівчинки.

Як розповів керівник місцевої прокуратури Дмитро Іліка, мати малолітньої дитини протягом тривалого часу не виконувала свої батьківські обов’язки по піклуванню та догляду за дитиною, не створила належних і безпечних умов проживання дитини.

“13 жовтня 2017 року вживши в період з 9 по 12 годину алкогольні напої, лягла спати по місцю свого проживання, залишила без нагляду свою малолітню дитину, в результаті чого у проміжок часу між 16 та 17:30 годинами, дитина впала до криниці, яка розташована на подвір’ї вказаного домогосподарства та відповідно до висновку судово-медичного експерта померла від механічної асфіксії, внаслідок утоплення у воді”, – повідомив чиновник.

Сторожинецький районний суд визнав вказану громадянку винною у вчиненні злочину, передбаченого ст. 166 КК України, та враховуючи всі обставини, призначив їй покарання у виді обмеження волі строком на 5 років та звільнив обвинувачену від відбуття покарання на підставі ст. 75 КК України із іспитовим строком на 3 роки, поклавши на останню обов’язки, передбачені ст. 76 КК України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковина online