Максим Михайленко

Максим Михайленко

головний редактор Newssky, політолог

Лікувальна мазь для зденервованих

Ми переможемо і на цей раз. Слава нашим Збройним Силам

15.06.2022 18:42   Джерело: CvNews
Автор : Максим Михайленко
Якщо ви у відеороликах бачили нашу нову артилерію, то знаєте: один залп дорівнює одному підрозділу.
 
Орки нашкребли з усього Швабростану радянські РСЗВ, окей - але вони, переважно, здатні лише по мікрорайонах стріляти. Тим себе вони викривають, або навіть і раніше, під час транспортування, над ними висить наша тепер величезна безпілотна фльота, і питання завжди не "чи", а "як-коли" їх оптимальніше знищити, що врешті-решт і відбувається (якщо ви уважно дивитеся зведення ГШ). Це не тільки артилерія, бо, як ви бачили, росіяни уже тисячу разів доповідали, що "знищили нашу авіацію".
 
З тих пір у нас винищувачів та бомбардувальників лише побільшало, не кажучи вже про гелікоптери - їх більше, ніж до війни. Також, росіяни хвалилися разів зі сто, що "знищили українську ППО". Тоді як пояснити, що всі 100% ракет, які летіли в нас сьогодні в обід - було збито (14 червня - ред.)? Нібіру нам, звісно, допомагає, але не на суборбітальному рівні, егеж?
 
Нарешті, щодо західних постачань - припиніть, нарешті, куплятись на рефлексивно керованих ворогом наших відеоблазнів: щодоби кордон перетинають від 500 до 1000 платформ і всі жителі покордонних областей це чують на власні вуха. Нашій "Укрзалізниці" треба потім медалі роздати, бо вона зробила неможливе. Саме тому і тривоги вночі, що орки полюють на ешелони, які мобільно і динамічно охороняються підрозділами всіх родів військ. Тому і смішно слухати всіляких токсичних дебілів, які вже 9-й рік нам навмисно отруюють життя, бо не здатні знайти собі чесної роботи.
 
Україна навчилася перемагати в урядовому кварталі зимою 13-14. Ми переможемо і на цей раз. Слава нашим Збройним Силам.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews