На Чернівеччині до Водохреща готові і знають, де безпечно пірнати

19.01.2018 07:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У прес-службі ДСНС у Чернівецький області розповіли, що рятувальники готові до Водохреща: на міському пляжі облаштовали спеціальне місце для занурення та безпечного пірнання.

19 січня рятувальники чергуватимуть у Чернівцях на вулиці Комарова, біля озера, де щороку, попри заборону, влаштовують купання, на міському пляжі та на березі озера "Аква-Плюс".

Начальник управління НС та мобілізаційної роботи ЧМР Володимир Самолюк розповів, що вже третій рік поспіль жодна церква не звертається до рятувальників щодо Йорданського купання. Та через самовільні пірнання буковинців ДСНС-ники все одно визначають місця для забезпечення безпеки.

У прес-службі патрульної поліції розповіли, що на Водохреща 15 патрульних наглядатимуть за чернівчанами на міському пляжі, на озері, що на вулиці Комарова, біля Прутського мосту та на площі Пресвятої Марії, де освятять воду. Нагадаємо, центр міста тимчасово перекриють.

У Чернівецькій області також готові до Водохреща у с. Кам'янка - там Йорданські купання проведуть на річці Сірет біля мосту. У Сторожинці до Водохреща готові усі міські пляжі.

Водночас, у прес-службі ДСНС у Чернівецькій області запевнили, що рятувальники чергуватимуть у кожному районі Чернівецької області.

За матеріалами www.vsemisto.info

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews