Чернівчан запрошують взяти участь у Форумі ОСББ

14.05.2018 22:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Міжнародний республіканський інститут запрошує усіх представників ОСББ, депутатів, представників політичних сил та активних мешканців Чернівців 18 травня 2018 року взяти участь у Форумі ОСББ.

На цьому форумі експерти, представники ОСББ та місцевої влади будуть залучені до діалогу щодо розвитку, підтримки ОСББ та впровадження реформи житлово-комунальних послуг у Чернівцях.

Форум покликаний сприяти більш глибокій та всебічній співпраці між муніципальною владою та громадянами, зосереджуючись на конкретних питаннях створення, розвитку й підтримки ОСББ, а також нових викликах у їхній діяльності, реформи надання житлово-комунальних послгу та енергетичної реформи. Зокрема, буде присвячено час такому актуальному питанню як можливості економії на комунальних платежах.

До прикладу, як саме заходи з енергоефективності можуть впровадити ОСББ в житлових будинках аби скоротити споживання енергії в рази, та зменшити свої витрати відповідно. Під час форуму буде презентовано результати щорічного Муніципального дослідження МРІ.

Ключові промовці Форуму: Олексій Каспрук – Міський голова м. Чернівці Майкл Дракман – Директор Міжнародного Республіканського Інституту в Україні Тарас Бик – Керівник програм та спеціаліст з проведення досліджень МРІ в Україні Сергій Пінчук – експерт групи “Реформа енергетичного сектору” Реанімаційного Пакету Реформ  Андрій Саук – екоактивіст, правозахисник, співзасновник Школи ефективного ОСББ Марія Осипчук – юристка, співзасновниця Школи ефективного ОСББ

Форум є безкоштовним та відкритим для громадськості. Реєстрація обов’язкова.

Посилання для реєстрації: http://bit.ly/2IunjjC 

За деталями звертатись за тел. 0954900504

За матеріалам прес-служби міської ради м. Чернівці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews