Під звуки сирен у Львові відзняли кліп на новий хіт «Все буде Україна» (ФОТО, ВІДЕО)

25.03.2023 00:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

«Все буде Україна» - нова рок-композиція від співачки Ольги Баландюх та композитора, музичного продюсера, Олега Чаплі, приурочена річниці від повномасштабного вторгнення росії в Україну.

З Олегом, в минулому, вони вже співпрацювали над англомовною піснею «Broken Devotion» («Зламана відданість»). Тож музиканти знову вирішили об'єднатись у дует і записати пісню, яка найкраще відображає теперішній стан та ситуацію в країні. Композиція символічно дістала назву «Все буде Україна». 

Першим кроком до створення цієї пісні була лірика, яку написала Ольга, а також вокальна мелодія.

Запис вокалу відбувався під звуки сирени, як і запис відео. Під час останнього це був масований удар по Україні. Тому процес зйомки був дещо напруженим, але водночас бойовим, адже ненависть кипіла вище синіх гір.

Музикою, записом інструментів, аранжуванням займався Олег. Образ Ольги доповнювала вишукана сукня від українського бренду «Посаг» та салба - сучасна інтерпретація української нагрудної прикраси, яку носили переважно на Буковині.

До фінішного результату пісню було важко довести певний час, адже ця композиція є дуже важливою для Ольги та Олега, вона передає найсильніші емоції та почуття пов'язані з війною, почуття всіх українців, які під час вибухів прокинулись зранку 24 лютого і наше спільне бажання перемоги!

Олег Чапля та Ольга Баландюх. Фото з мережі Інтернет

Довідково

Ольга Баландюх – українська співачка, скрипалька, модель та художниця;
є учасницею талант-шоу «Голос країни» 2020 року в команді Тіни Кароль; учасниця опери-міфу «Ukraine-Terra Incognita»; учасниця міжнародного джаз фестивалю Jazz Bez XX; у складі львівського етно-гурту KURBASY брала участь в концерті української музики «Ковчег Україна»; учасниця українсько-канадського музичного проєкту Ukrainian Artists United, в якому висвітлюється російсько-українська війна; музично співпрацювала з українським музикантом John Bass («Клуб шанувальників чаю», «Мертвий півень»).
Також в співачки є проєкт, який називається «Голос Української Природи».

Олег - музикант, композитор та музичний продюсер з міста Львів. Займається написанням музики та музичним продакшном з 2016 року, в основному охоплючи різні стилі музики від легкого року до важкого металу. Захоплюється інженерією звуку, новітніми технологіями запису, обробки та відтворення звуку. Активно вивчає сучасні дослідження у цій галузі та експериментує з їх застосуванням у своїй роботі.

Співачка. Фото з мережі Інтернет

Посилання
Інстаграм Ольги: instagram.com/o.balandiukh/
YouTube Ольга: https://www.youtube.com/@OlhaBalandiukh

Інстаграм Олега: https://www.instagram.com/olehguitar/
YouTube Олега: https://www.youtube.com/@olehmusic

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews