У Чернівцях на аукціоні продали земельну ділянку за 12 мільйонів гривень

14.07.2023 12:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
На онлайн-аукціоні у Чернівцях продали земельну ділянку на вулиці Руській. Стартова вартість ділянки була понад мільйон гривень – її продали за майже в 12 разів більшу суму.
 

Про це йдеться на платформі Prozorro.продажі, - пише "Суспільне".

На аукціоні продали комунальну землю несільськогосподарського призначення на вулиці Руська, 250-Б. Загальна площа ділянки – 0,1062 гектари.

"Цю ділянку роками використовували як місце для стихійної торгівлі, паркування автівок, а інколи як стихійне сміттєзвалище. Завдяки аукціонам бізнес має можливість розвиватися, а місто отримує гроші на фінансування соціальних та інфраструктурних проєктів", – повідомили на Facebook-сторінці міського департаменту інфраструктури.

В аукціоні взяли участь 13 учасників. Найбільшу суму запропонувала київська фірма "ВКФ АГРОФОНД" – 12 мільйонів гривень. Це на 4 мільйони гривень перевищує пропозицію іншого учасника.

Підприємство понад 17 років займається наданням в оренду та експлуатацією нерухомого майна, також гуртовою торгівлею. За умовами торгів, переможець має збудувати та обслуговувати на земельній ділянці будівлі для торгівлі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews