Чернівчани та переселенці вчаться тримати зброю у руках і надавати домедичну допомогу (ВІДЕО)

11.03.2022 00:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Як позбутися тривоги при панічних атаках, надати домедичну допомогу та впевнено тримати зброю у руках — цього щодня вчать професійні інструктори у Чернівецькій школі №1 на вулиці Емінеску.

Заняття можна відвідати з 10:00 до 17:00 або навіть переглянути уроки онлайн. За понад тиждень проведення навчань їх відвідала майже тисяча людей.

Усіх охочих віком від 18 років тут чекають щодня. Як розповів інструктор Максим, у час війни не потрібно боятися зброї. І як бути з нею на «ти» він навчає з великим задоволенням. Більш детально про те, чому варто вміти себе захищати як на психологічному рівні, так і фізично, розповідає Олександр Ковтун в авторському відеоблозі на каналі Чернівці LIVE.

Журналісти Швейцарського суспільного телебачення RTS відзняли розширений сюжет про ці заняття, а також про великий внесок волонтерів, які у чернівецькому тилу роблять усе можливе для перемоги України у протистоянні із ворогом.

Посилання на відео:

https://www.rts.ch/play/tv/-/video/-?urn=urn:rts:video:12926163

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews